«بچه دماوند» در پلور نابود شد .
متولی جلوگیری از این فاجعه چه شخصیصت؟؟؟
حزب الله شهرستان هزار سنگر آمل و لاریجان : بیش از یک سال است که روند تخریب یک کوه کوچک معروف به «بچه دماوند» در روستای پلور لاریجان ادامه دارد. روند این تخریب بارها موضوع در رسانهها منعکس شد و مسئولان سازمان میراث فرهنگی در جمع خبرنگاران،باستانی بودن آن را تائید کردندو گفتندکه با متخلفان برخورد ميشود. اگر به مصاحبههای پیشین آنها توجه كنيد ميبينيد که آنها حرفهای متناقض زیادی زدند. پس از چند ماه توقف تخریب در هفته گذشته بلاخره قسمتهای عمدهاي از قلعه ویران شد.به نظر می رسد نفع مسئولین میراث فرهنگی مازندران این است که این عمل زشت انجام شده به پایان برسد.

باید خون گریست به حال ملتی که فرهنگ خود را چنین پایمال می کند، برای احداث کارخانه هایی که رسالتی جز آلوده سازی محیط زیست کشور (رها سازی میلیون ها بطری پلاستیکی در کوه و دشت) ندارند!
 
نمونه هایی از سفال های خرد شده در زیر چرخ بولدوزرها

تپه ی قلعه دختر که تقارن شگفت آوری با دماوند دارد (داشت؟!) و تخریب شدید آن برای راه اندازی کارخانه ی آب معدنی (4/۸/89).
به گزارش حزب الله شهرستان هزار سنگر آمل و لاریجان،احمدنادعليان هنرمند محيطي و استاد دانشگاه با اشاره به روند تخريب تپه دماوند كوچك، معروف به «بچه دماوند» گفت: بیش از یک سال است که روند تخریب یک کوه کوچک معروف به بچه دماوند در روستای پلور ادامه دارد و روند این تخریب بارها در رسانه ها منعکس شده است.
او با اعلام اينكه مسئولان میراث فرهنگی در جمع خبرنگاران، باستانی بودن «دماوند كوچك» را تائید کرده و برخورد با متخلفان را وعده داده بودند، افزود: اگربه مصاحبههای پیشین مسئولان میراث فرهنگی توجه شود ميبينيم که آنها حرفهای متناقض زیادی زدهاند. نادعليان ادامه داد:پس از چند ماه توقف تخریب از دو هفته قبل به تدريج بیلهای مکانیکی به طرف نوك تپه که پایههای قلعه در آنجا واقع شده نشانه رفتند و سرانجام در هفته گذشته قسمتهای عمدهاي از قلعه ویران شد. او تاكيد كرد: در هفته گذشته این موضوع را پیش بینی و یادآور شدم،اما ظاهرا دوستان رسانهای نیز دیگر ناامید و خسته هستند.
نادعليان بابيان اينكه رئيس سازمان ميراث فرهنگي فقط به بقای خودش فکر میکند افزود: به نظر میرسد نفع مسئولین میراث فرهنگی مازندران این است که این عمل زشت انجام شده به پایان برسد،آنها فکر میکنند با ازميان برداشتن قلعه تاريخي تپه موضوع تمام میشود. اما اين موضوع فراموش شدنی نیست.
او تاكيد كرد:نمونههای بیشتری سفال و آبگینه از محل قلعه جمعآوری شده است و تعداد آنها به چهارصد عدد می رسد،اگر به حسابرسی اعتقاد داریم بلاخره روزی مسئولین باید پاسخگو باشند.
نظرات شما عزیزان:
|